VW Sigla VWComerciale Sigla Skoda Sigla SEAT Sigla

Telefon: 021 434 22 66

Telefon: 074 511 47 57Program

Luni - Vineri:

07:30 - 18:00

Sambata:

Inchis
Satisfactie clienti

Contact

Adresă: Str. Dreptăţii, nr. 1,
Sector 6, Bucureşti

Telefon:

021 434 22 66

074 511 47 57

Tractari auto:

0744 55 29 12

Harta Avia Motors Militari

Programări Online

Wifi Gratuit

Valorile Companiei

Orientare catre client

Actiunile fiecarui membru al echipei Avia Motors au in primul plan Clientul - confortul si siguranta lui. Vrem sa oferim consiliere fiecarui Client si ii punem la dispozitie experienta si profesionalismul nostru, intr-un parteneriat bazat pe transparenta si respect reciproc.

Orientare catre rezultate

Obtinerea celor mai bune rezultate este scopul final al actionarilor si echipei Avia Motors. Aceste rezultate sunt consecinta asumarii responsabilitatii si preocuparii pentru perfectionare si eficienta.

Calitate si Profesionalism

Reputatia noastra se bazeaza pe servicii de calitate. Avia Motors va oferi servicii la un standard de calitate care satisface intocmai asteptarile clientilor nostri. Atragerea de oameni bine pregatiti profesional si perfectionarea continua a angajatilor sunt prioritati permanente ale companiei.

Colaborare si comunicare

In relatiile cu clientii si partenerii sai, Avia Motors intelege comunicarea ca fiind una din cheile performantei. Ne propunem sa construim relatii comerciale solide si o echipa puternica si unita. Calitatile fiecarei parti sunt puse in valoare in mod optim prin colaborare, iar succesul se construieste prin implicarea fiecaruia.

Siguranta si stabilitate

Rezultatele deosebite si preocuparea continua pentru dezvoltare ofera clientilor si angajatilor perspectiva unei colaborari permanente si pe termen lung.